Home | Site Map 
 
  
Privacybeleid

Web editor

TIMAC Agro Nederland BV KvK: 230.55.238.0000 Postbus 4365 3006AJ RotterdamTelefoon: 010-204 55 53

Publisher

N. Stuijt

Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden

Download onze algemene verkoop en leveringsvoorwaarden

Hoster

CFPR
27 avenue Franklin Roosevelt
F35408 Saint-Malo - France
Tel: +33 (0)2 99 20 65 67 20

Privacy

Alle verzamelde informatie zal en kan alleen door TIMAC Agro Nederland BV aangewend worden. Als geregeld onder de wet “Privacy bescherming van personen” van 6 Januari 1978, kunt u uw verzamelde  persoonlijke gegevens inzien en veranderen. Indien u dit wenst verzoeken wij u dit kenbaar te maken door het sturen van een e-mail aan timacagronederland@roullier.com

Intellectuele eigendomsrecht

TIMAC Agro Nederland heeft wereldwijd de exclusieve rechten op zowel de opmaak als de inhoud van deze website. Het gedeeltelijk dan wel geheel kopiëren van de website is verboden.

Linking

Voor uw gemak geeft TIMAC Agro Nederland BV u toegang tot websites van derden. TIMAC Agro Nederland is op generlei wijze aansprakelijk voor de inhoud en/of technische risico's van websites van derden. Door het gebruiken van links naar websites van derden accepteert u de risico's en eventuele directe of indirecte schade die zou kunnen optreden. Het is TIMAC Agro Nederland ten alle tijden toegestaan om deze legale informatie te wijzigen of updaten mocht hier vanwege de inhoud van de website of enig andere wettelijke verplichting dan ook de noodzaak daar toe zijn. Wij adviseren u deze pagina voor elk gebruik van de website te raadplegen.
Alle items